Ons team

Ons team

Jeroen Baardemans

KOROKI Communications is opgericht door Jeroen Baardemans (39). Jeroen is een senior strategisch communicatieadviseur met uitgebreide managementervaring in verschillende disciplines. Hij was als PR-adviseur en woordvoerder voor ING Nederland veelvuldig betrokken bij diverse crisissituaties en verantwoordelijk voor alle media-gerelateerde zaken rond het KNVB-hoofdsponsorschap. Als Teamlead was hij mede-verantwoordelijk voor de communicatie rond de agile transitie van ING Nederland in 2015.

Ook was hij interim Head of Corporate Communications bij ING België in Brussel in 2017. Vervolgens bouwde hij als Head of Communications bij MediaMarkt Nederland een nieuw communicatieteam op en adviseerde bij en begeleidde in de veranderingen bij de nieuwe positionering en strategie. Ook zette hij daar het fundament neer voor een robuust crisismanagement.

In 2018 startte Jeroen, naast zijn werkzaamheden voor MediaMarkt, met KOROKI Communications: hét bureau voor Communicatie, Reputatie en Presentatie. Het bureau is gespecialiseerd in organisatieveranderingen en ‘change’, (agile) leiderschapscommunicatie en reputatiemanagement. Daarnaast is Jeroen al meer dan 10 jaar een veelgevraagd moderator en presentator van on- en offline events en videoproducties. Ook coacht hij regelmatig senior managers en executives voor hun media-optredens en presentaties.

Bekijk hier zijn volledige CV.

En wie is Jeroen? 39 jaar, getrouwd met Jonne en trotse vader van Casper en Ties, een olijke eeneiige tweeling van 7 jaar. Een always-on newsjunky, voetbalfan en bedrijft topsport in het kijken van alle sporten. Is vergroeid met de social apps op zijn telefoon en denkt ondanks een bescheiden eigen collectie, toch een whisky-expert te zijn.

Laura van den Berg

Laura van den Berg is junior communicatieadviseur bij KOROKI Communications. Laura heeft communicatie gestudeerd aan Avans Hogeschool. Ze was als social media-adviseur verantwoordelijk voor het Instagramkanaal van het Algemeen Dagblad. Ook heeft ze bijgedragen aan de positionering en marketing van AD Magazine. 

Daarnaast was ze bij Thebe en INOS verantwoordelijk voor een verbetertraject van de interne communicatie en verandermanagement.  

Om haar kennis verder uit te breiden start Laura in september 2021 met een master Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg.

Bekijk hier haar volledige CV.

Laura woont met haar vriend Lars en kat Bo in Breda. Ze houdt van een potje tennis, maar nog niet op het niveau van Naomi Osaka. Verder staat er altijd muziek op in haar huis en weet ze alles over Beyoncé. 

 

Noa van den Eynden