Klanten

Klanten

Onze klanten

Wat zeggen ze? 

“Jeroen denkt strategisch met het team mee hoe we onze boodschap het best kunnen laten landen.” ICE is al 50 jaar gespecialiseerd in handgemaakt maatwerktapijt voor luxe hotels, paleizen, villa’s en superjachten. Wij hebben kantoren in Dubai, New York en Parijs. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland. In ons team hebben wij dus te maken met veel verschillende nationaliteiten en culturen. Ieder jaar organiseren we daarom de “ICE week”. Om ervoor te zorgen dat de Engelstalige discussies overzichtelijk en ontspannen blijven hebben wij inmiddels 3 edities op rij Jeroen als moderator erbij betrokken. Jeroen daagt op een prettige manier uit, geeft zowel gevraagd áls ongevraagd advies en denkt strategisch met het team mee hoe we onze boodschap het best kunnen laten landen. Hij is flexibel en past snel aan. Jeroen is inmiddels vast onderdeel van de ICE week geworden.
Rogier Janssen
Business Development Director ICE International
Twee keer per jaar organiseren we een Fourtress event met technische sprekers en bij deze editie vroegen we Jeroen als moderator. Het bleek een uitstekende toevoeging aan de avond. Hij nam ons werk uit handen, zorgde voor een perfecte opening, kwam met scherpe vragen en opmerkingen, zorgde voor interactie tussen de sprekers en het publiek en maakte er een mooi geheel van met een passende afsluiting. Jeroen gaf onze avond extra cachet!
Tom Timmermans
Marketing & PR Fourtress
Jeroen is a very reliable, outspoken and energetic person to work with. He helped by taking part in the preparations, brainstorming sessions and implementation of the event. He gave us the confidence that he was in control of his role and I was very happy and grateful to have him by my side :).
Floriana Sieswerda-Cristea
Head of Communications Payvision
Ik heb Jeroen leren kennen tijdens mijn interim opdracht bij ING Nederland. Jeroen snapt exact hoe hij de juiste boodschap moet overbrengen. Zakelijke relaties of medewerkers, niks is te gek! Hij schakelt snel en past gemakkelijk laatste wijzigingen toe. Hij denkt met je mee en is daarin ook heel behulpzaam. Ik beveel Jeroen aan voor elk type evenement.
Marloes van Loon-Brunt
Freelance & Interim Event Management
Jeroen is onze vaste presentator van de ConQuaestor Finance College Tour. Jeroen denkt proactief mee over de invulling van het programma en geeft op hele een prettige en coachende manier advies over de aanpak. Dit komt de kwaliteit van onze bijeenkomst ten goede. Omdat hij zo actief betrokken is en meedenkt is hij echt ‘part of the team’. Hij weet ‘de zaal’ te enthousiasmeren en te boeien waardoor zelfs de meest introverte deelnemer uit zijn schulp kruipt en actief deelneemt aan de discussie. Het is duidelijk te merken dat hij gewend is om bedrijven te assisteren bij strategische communicatievraagstukken en het is fijn dat hij zijn kennis op zo’n laagdrempelige manier weet te delen. Wij kijken uit naar een vervolg van de samenwerking bij een volgende College Tour.
Judith Beuse
Senior recruiter Conquaestor Finance Professionals
Jeroen heeft ons geholpen bij het opstellen van een strategisch communicatieplan richting onze klanten. Hierbij hebben we in samenspraak alle stakeholders in kaart gebracht en per segment gekeken welke aanpak het meest geschikt is. We hebben het communicatieplan inmiddels geïmplementeerd en zowel wij als organisatie als onze klanten ervaren de aanpak als zeer prettig.
Guido Boelaars
Eigenaar van VVE Energie
New Motion
Planet First Partners
GILEAD
ING
Knab
Nu91
Management Events
Shoeby
Slachtofferhulp Nederland
MSD
MediaMarkt
Namens de Familie
Recruiters United
Fourtress
VVE Energie
Conquaestor
TU Delft
ICE International
Koninklijke Metaalunie
FME
VNO/NCW
Bank of Muscat
Adecco