Presentatie

Presentatie

Presentatie

Jouw verhaal is belangrijk, maar het echte werk begint pas met het meenemen van je publiek. Binnen en buiten je organisatie. Jeroen helpt je daarmee. Jeroen heeft jarenlange ervaring als moderator en presentator bij vele events, online producties, video’s en presentaties. Daarnaast heeft hij bij grote corporates als ING en MediaMarkt uitgebreide communicatie-ervaring opgedaan. Precies deze combinatie gaat jou helpen om jouw verhaal nóg beter te laten landen bij jouw publiek. Als coach die je helpt bij het vertellen van jouw verhaal, op een podium of aan media.

Of als presentator of moderator op jouw event (online en offline), van jouw webcast of podcast of jouw video- of tv-productie. Om jou de juiste vragen te stellen. Vragen waar je publiek op zit te wachten. En vragen die jou gelegenheid geven jouw boodschap over te brengen.

Een presentatie, media-optreden, event of online productie is meer dan alleen pieken op dat moment.  Wat je doet ervoor, eromheen en erna is misschien nog wel belangrijker.

Jeroen als presentator Online en offline

Foto: InterAxxi

Jeroen als presentator Online en offline

Online, video, op het podium, TV en podcasts. Uitnodigende uitstraling. Zakelijk en vriendelijk. Schuwt de inhoud niet. Is scherp en kritisch, maar altijd met humor. Het gaat om de gast, de sprekers en het publiek, niet om de presentator. Durft de juiste vragen te stellen. Improviseert wanneer nodig. Houdt zich niet letterlijk aan het script. Liever geen autocue. Engels- en Nederlandstalig. Jarenlange camera- ervaring. Denkt met zijn uitgebreide communicatie-expertise gevraagd en ongevraagd mee over hoe het verhaal nog meer impact kan maken. Op zoek naar een presentator met inhoud?

Presentatie- en mediacoaching op maat
Online en offline

Presentatie- en mediacoaching op maat
Online en offline

Geen ‘one size fits all’, want jij bent degene die het verhaal moet vertellen. En daarom moet de manier waarop je dat vertelt, bij jou passen. Geen training dus, maar coaching op jouw persoonlijke kwaliteiten en aandachtspunten. Dat kan dus ook betekenen dat het advies is om het helemaal anders aan te pakken. Want als jij nooit voor je collega’s op het podium hebt gestaan, moet je dat nu misschien ook niet doen. Misschien past een video of online webcast dan beter. Niet alleen het moment van jouw presentatie of mediaoptreden is belangrijk. Het gaat ook om de voorbereiding, de ‘looks’ en de feedback achteraf. Jeroen helpt je van begin tot eind. En daarna. Vertrouwen en eerlijke feedback is belangrijk. Jeroen gelooft dat alleen dat je beter maakt. Als het niet goed is, zegt hij dat. En als je kledingkeuze niet optimaal is of je haar niet goed zit, hoor je dat. Open, eerlijk en transparant. En daar moet je dus ook een beetje tegen kunnen.

Help! 24/7 hulplijn

Help! 24/7 hulplijn

Nu vragen van de media? Vanavond aan tafel bij een TV-programma of in de radio-uitzending? Bel! Jeroen komt langs of online en begeleidt indien nodig ook voor en na de uitzending. Bel +31 6 19620687, 24/7, of:

De KOROKI Pressure Cooker: Puntjes op de i voor je media-optreden of presentatie

De KOROKI Pressure Cooker: Puntjes op de i voor je media-optreden of presentatie

Met de KOROKI Pressure Cooker gaan we in 5 stappen ervoor zorgen dat we de laatste punten op de i zetten, zodat je maximale impact kunt maken bij jouw presentatie of media-optreden. In een workshop van anderhalf tot maximaal 2 uur, online of op locatie. Dat kan uiteraard (ruim) vooraf worden ingepland, maar in de praktijk zien we vaak dat er ook last-minute behoefte aan is. Media-optredens laten zich niet plannen: Vaak word je gebeld en zit je dezelfde avond aan een talkshow-tafel. En ook voor presentaties is het fijn om 1-3 dagen vooraf nog even de puntjes op de i te zetten. Wil jij, kort en krachtig in 5 stappen, de laatste puntjes op de i zetten voor je presentatie of media-optreden? We kunnen snel schakelen. Neem dan nu contact op.