Vacature: Adviseur Externe Communicatie & PR

Vacature: Adviseur Externe Communicatie & PR

voor vacature

Vast | 32-36 uur per week | Startdatum: in overleg | Hybride

Ons verhaal 
KOROKI Communications is een snelgroeiend communicatiebureau. We werken voor Nederlandse en internationale opdrachtgevers, van corporates tot scale-ups tot non-profit organisaties. We bieden creativiteit, oplossingen en advies bij complexe communicatie- en reputatie uitdagingen. En we helpen C-level en senior management met media- en presentatiecoaching om meer impact te maken met hun verhaal.

KOROKI staat in het Maori voor vertellen en spreken. En dat is wat we doen: organisaties helpen met het vertellen van hun verhaal en de strategie erachter om écht onderscheidend te kunnen zijn. Het verhaal dat beweging brengt – want zonder beweging geen impact.

Vertrouwen, flexibiliteit, feedback en ontwikkeling vormen de pijlers van ons bureau en onze samenwerking. Met elkaar en met onze opdrachtgevers.

Jouw verhaal
Jij bent een communicatieadviseur van de buitencategorie die hard aan de weg timmert op weg naar een glansrijke carrière. Jij verbaast jezelf met je eigen creativiteit en frisse blik. Je draait je hand niet om voor een strak en onderscheidend PR-plan en denkt vandaar uit ook mee met rest van de communicatie- en reputatiestrategie. Want we verwachten ook van je dat je breder kijkt dan alleen externe communicatie en PR. 

Je gaat goed op de waan van de dag en alle zaken die daarbij komen kijken. Je wordt niet zenuwachtig van dingen die je nog nooit hebt gedaan, van een vervelende journalist of een stugge CEO die je moet overtuigen.

Je houdt van koffie en sport, of je doet net alsof. Maar in dat geval horen we graag waar jij wel energie van krijgt. Je kunt tegen een grapje, ook tegen hele slechte. Je spreekt je uit als je ergens iets van vindt of het er niet mee eens bent. 

Je hebt alle vrijheid en vertrouwen om je werkzaamheden zelf in te delen. Dat betekent dus dat je je wekelijkse yogales gewoon kunt volgen of je rondje kunt hardlopen wanneer jij dat wil. Maar als het écht nodig is, verwachten we ook dat je er staat.

Je bent altijd op zoek naar uitdaging, verbreding en verdieping van je kennis en naar mogelijkheden om KOROKI Communications verder te laten groeien. Je wacht niet af, maar gaat zelf op zoek. 

Wat verwachten we van jou?

  • Minimaal 3-5 jaar werkervaring, ervaring aan bureauzijde is een pré
  • Media en journalisten zijn geen onbekenden voor je; ervaring/netwerk in finance, retail en tech is een pré
  • Flexibiliteit en snel schakelen tussen verschillende onderwerpen
  • Je voelt je (bijna) net zo comfortabel in het Engels als in het Nederlands


Wat kun je van ons verwachten?

  • Uitdagende opdrachten voor verschillende organisaties. Dat betekent dat je je op het hoogste niveau verder kunt ontwikkelen in de breedte van het communicatie- en reputatievak
  • Samen kijken we waar jij verder in wil groeien, zowel op inhoud als ontwikkeling. En daar gaan we dan mee aan de slag
  • Een vast dienstverband voor bepaalde tijd, met uitzicht op verlenging. Keurige arbeidsvoorwaarden, een laptop en zoveel vakantiedagen als jij denkt nodig te hebben.

Kortom: Jij krijgt veel vrijheid en vertrouwen, je geeft je carrière en ervaring een boost én je krijgt de kans om mee te bouwen aan ons snelgroeiende bureau. Wat wil je nog meer?

Meer weten? Bel of mail Jeroen Baardemans (Managing Director): 0619620687 of jeroen@koroki.nl