We are hiring!

We are hiring!

We're Hiring

KOROKI Communications blijft groeien! Daarom zijn we opnieuw opzoek naar uitbreiding. We zoeken een junior/medior PR- en communicatieadviseur voor minimaal 24 uur per week. 

Wie ben jij?
Jij bent een PR & communicatieadviseur van de buitencategorie. Jij verbaast jezelf vaak met je eigen creativiteit en frisse blik. Jij draait je hand niet om voor een strak PR plan en je denkt vandaar uit ook mee met rest van de communicatiestrategie. Je gaat goed op de waan van de dag en alle operationele zaken die daarbij komen kijken. Je wordt niet zenuwachtig van dingen die je nog nooit hebt gedaan.

Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring. Media en journalisten zijn geen onbekenden voor je; ervaring/netwerk in finance, retail en tech is een pré. Je voelt je (bijna) net zo comfortabel in het Engels als in het Nederlands én je bent vanaf september beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?
Je gaat aan de slag met uitdagende opdrachten voor verschillende organisaties. Minimaal 24 uur. Meer mag ook. We kijken samen naar waarin jij verder wilt groeien. Marktconforme arbeidsvoorwaarden en salaris. Je krijgt veel vrijheid en vertrouwen, je geeft je carrière en ervaring een boost en je krijgt de kans om mee te bouwen aan ons snelgroeiende bureau.

Iemand in jouw netwerk die hierin past (of ben je het zelf?)? Neem contact op met Jeroen (Managing Director): jeroen@koroki.nl of 0619620687.