We are hiring, again!

We are hiring, again!

We're Hiring

KOROKI Communications breidt nog verder uit! Deze keer zijn we op zoek naar een stevige communicatieadviseur met een scherp oog voor (merk)positionering. Steeds meer organisaties weten KOROKI Communications te vinden. Nederlands en internationaal. Daarom zijn we op zoek naar jouw frisse blik, creativiteit en ervaring!

Wie ben jij?
Jij hebt minimaal 3-5 jaar ervaring en met jouw creativiteit en frisse blik bijt je je graag vast in een complex strategisch vraagstuk. Tegelijkertijd ga je ook goed op de waan van de dag en alle operationele zaken die daarbij komen kijken. Je wordt niet zenuwachtig van dingen die je nog nooit hebt gedaan, je bent flexibel en in staat snel te schakelen tussen verschillende onderwerpen en opdrachtgevers. Je voelt je (bijna) net zo comfortabel in het Engels als in het Nederlands.

Bij voorkeur ben je 3-5 dagen per week beschikbaar op ZZP-basis. Tot en met 1 oktober 2021, met zicht op verlenging. Je bent bij voorkeur de hele zomer(vakantie) beschikbaar. En je had gisteren al kunnen beginnen!

Iemand in jouw netwerk die hierin past (of ben je het zelf?)? Neem contact op met Jeroen (Managing Director): jeroen@koroki.nl of 0619620687.